شرکت فایماکو پیشرو در تامین قطعات تامین انواع گیربکس مشاوره فنی

شرکت بازارگران صناعت فردا (فایماکو) دارای شماره ثبت 593211 در سال 1400 فعالیت خود را جهت انجام امور بازرگانی، تامین و تجهیز قطعات صنعتی در صنایع مختلف از جمله، سیمان، فولاد، نفت وگاز، پتروشیمی، معادن، ساختمان و انجام پروژه های EPC آغاز نمود.

شرکت فایماکو پیشرو در تامین انواع گیربکس هلیکال صنعتی خاص، گیربکس حلزونی، گیربکس خورشیدی، گیربکس هلیکال شفت مستقیم، گیربکس کوانویل پنیون

انواع گیربکس

شرکت بازارگران صناعت فردا فایماکو با توجه به توانمندی گروه فنی مهندسی و بازرگانی خود قادربه تأمین کلیه گیربکس های مورد نیاز در تمامی صنایع مختلف با برند مورد نظر را دارد و همواره منتظر ارائه درخواست و مشخصات از جانب مشتریان محترم می باشد. شایان ذکر است کیفیت و اصالت برند اقلام تأمین شده مورد تضمین و پشتیبانی این شرکت می باشد.

با توجه به گران بودن و پیچیدگی گیربکس، باید از ان به خوبی نگهداری و سرویس های دوره ای ان اجام شود و در صورت بروز هر گونه مشکل اقدام به رفع ان کرد. شرکت فایماکو با توجه به داشتن تیم حرفه ای این امکان را دارد که شما رو در امر نگه داری و تعمیر گیربکس ها کمک کند.

گیربکس چیست؟

گیربکس، ماشینی است که برای انتقال توان مکانیکی از یک منبع تولید توان به یک مصرف کننده و همچنین برآورده ساختن گشتاور و سرعت دورانی مورد نیاز مصرف کننده به کار می‌رود. گیربکس در واقع یک واسطه منبع توان و مصرف کننده توان است که بین منبع توان و مصرف کننده موجب ایجاد انعطاف پذیری می‌شود. به دلیل هماهنگ بودن گشتاور و سرعت دورانی منبع تولید توان با مصرف کننده نیاز به ماشینی که بتواند این هماهنگی را به صورت یک واسطه برقرار کند امری ضروری به نظر می‌رسد. دستگاهی که این خواسته را می‌تواند تامین کند گیربکس نام دارد. گیربکس به زبان ساده ابزاری است که به منظور انتقال و افزایش قدرت و یا جهت تنظیم قدرت مورد نیاز دستگاه‌های صنعتی از طریق کاهش یا افزایش نیروی گشتاور موتور مورد استفاده قرار می‌گیرد.

با افزایش سرعت، گشتاور کم می‌شود و با کاهش سرعت، گشتاور زیاد می‌شود. همچنین به منظور تغییر جهت دوران نیز می‌توان از آن استفاده کرد. به عبارت دیگر مأموریت گیربکس، گرفتن قدرت از منبع آن (الکتروموتور) و انتقال این قدرت به میزان مورد نیاز به مصرف کننده قدرت است. انواع گیربکس برای مصارف مختلف در صنایع در تجهیزات مورد استفاده قرار می‌گیرند. از جمله در صنایع دفاعی، غذایی، شیمیایی، مس، فولاد، سیمان، نفت، گاز، پتروشیمی، کاشی و سرامیک و غیره. همچنین از گیربکس‌ها در آسانسورها، جرثقیل ها، قرقره‌ها و اهرم‌ها نیز استفاده می‌شود.

گیربکس کاهنده

گیربکس‌های کاهنده بین موتور و متحرک قرار می‌گیرند و با کاهش دور الکتروموتور، گشتاور و دور خروجی مورد نیاز را تامین می‌کنند. در خروجی این نوع از گیربکس‌های سرعت کم و قدرت بالا را مشاهده می‌گردد.

گیربکس افزاینده

گیربکس‌های افزاینده همانند گیربکس‌های کاهنده بین موتور و متحرک قرار می‌گیرد اما در این نوع از گیربکس‌ها با افزایش دور الکتروموتور، گشتاور و دور خروجی مورد نیاز تامین می‌شود که عموما قدرت کمتر و سرعت بیشتری را در پی خواهد داشت. در برخی از صنایع بخصوص صنایع نیروگاهی و صنایع پالایشگاهی و صنایع پتروشیمی نیاز به گیربکس با دور بالا است که در این موارد از این نوع از گیربکس‌ها استفاده می‌شود.

گیربکس هلیکال صنعتی خاص، گیربکس حلزونی، گیربکس خورشیدی، گیربکس هلیکال شفت مستقیم، گیربکس کوانویل پنیون